banner

Hva er forskjellen mellom gummifester og fjærfester?

Gummifester og fjærfester er to forskjellige vibrasjonsisolatorer, forskjellen er også ganske stor, men dens rolle er å redusere vibrasjon, så i valget av vibrasjonsisolatorer er det mange som ikke vet er å kjøpe gummifester eller fjærfester.Så i dag skal vi dele forskjellen mellom dem med deg:

Egenskaper til gummifester:
1. Gummi har høy elastisitet og viskoelastisitet;2. sammenlignet med stålmateriale er gummi elastisk deformasjon stor, elastisk modul er liten;3. Slagstivheten til gummi er større enn den dynamiske stivheten, og den dynamiske stivheten er større enn den statiske stivheten, noe som bidrar til å redusere støtdeformasjonen og dynamisk deformasjon;4. Spennings-tøyningskurven er en elliptisk hystereselinje, hvis areal er lik vibrasjonsenergien (dempingen) omdannet til varme i hver vibrasjonsperiode, som kan justeres ved formeldesign;5. Gummi er inkompressibelt materiale (Poissons forhold er 0,5);6. gummiform kan velges fritt, hardhet kan justeres ved formeldesign, kan oppfylle kravene til forskjellige retninger for stivhet og styrke;7. dens naturlige frekvens er vanskelig å oppnå under 5HZ;8. dens motstand mot miljø og høy temperatur endring evne er svak, kort levetid;9. ingen glidende del, lett å vedlikeholde.

Hva er forskjellen mellom gummifester og fjærfester (1)

Egenskaper til fjærfester:
1. lavfrekvent design, god vibrasjonsisolasjonseffekt;2. sterk tilpasningsevne til arbeidsmiljøet, og kan fungere normalt i miljøet -40℃-110℃.Isolasjonen av positiv vibrasjonsisolering, negativ vibrasjonsisolering, sjokkvibrasjon og solid lydoverføring er forbedret.3. Bredt lastområde og sterk tilpasningsevne.

Hva er forskjellen mellom gummifester og fjærfester (2)

Bare ved å forstå forskjellen mellom egenskapene til gummifestene og fjærfestene kan du vite hvilken av de to som passer for den nødvendige typen vibrasjonsisolatorer.


Innleggstid: Nov-02-2022